KLM

KLM2018-06-18T10:35:34+00:00
KLM

Succesvol ondernemen vereist flexibiliteit en efficiƫntie.

Het wereldwijde netwerk, directe vluchten, frequente en gunstige vertrektijden, punctualiteit en comfort helpt u als ondernemer de wereld te veroveren. KLM verzorgt als mede initiatiefnemer van het Oranje Handelsmissiefonds naast het wereldwijde netwerk en belangrijke contacten op locatie de vlucht naar de gewonnen handelsmissie.

Wat KLM te bieden heeft:

  • Twee Economy Class tickets, indien beschikbaar met upgrade naar Economy Comfort, zodat je je volledig op een geslaagde handelsmissie kunt concentreren.
  • Flying Blue Gold Card voor 1 jaar. Hiermee krijg je toegang tot de incheckfaciliteiten voor Business Class en kan je voor vertrek van je vlucht met een hapje en drankje ontspannen in de lounge. Daarnaast kan je genieten van gratis diensten die je reis comfortabeler maken, zoals extra bagagevrijstelling, voorkeursbehandeling en SkyPriority-diensten. Met Gold-deelname reis je comfortabel en in stijl.

  • Een BlueBiz-account met speciale Oranje Handelsmissiefonds welkomstbonus van 100 Blue Credits, zodat jouw onderneming direct op al haar zakelijk vervoer kan besparen en je kunt profiteren van de vele voordelen die dit programma te bieden heeft.
  • Het wereldwijde netwerk van KLM helpt je aan belangrijke contacten op locatie. KLM biedt je waar mogelijk een introductie bij relevante contacten in binnen en buitenland.
ga naar KLM Zakelijk