Het Fonds

Home/Het Fonds
Het Fonds 2017-04-07T09:59:02+00:00

WIJ VERLEGGEN JOUW GRENZEN

Het Oranje Handelsmissiefonds helpt jaarlijks tien bedrijven met het realiseren van hun internationale ambities. Dankzij ons internationale netwerk, onze kennis en onze ervaring kunnen we jouw bedrijf helpen succesvol een nieuwe buitenlandse markt te betreden.

Buitenlands succes

Welke ondernemer droomt daar niet van? Niks is toch mooier dan jouw idee internationaal uit te rollen? En dat veel ondernemers hun droom realiseren, blijkt onder meer uit het feit dat onze export al jaren één van de groeimotoren is van onze economie. Overal ter wereld vind je Nederlandse bedrijven. Zij zorgen voor groei en werkgelegenheid. Wil jij ook dat jouw bedrijf over de grens succesvol wordt, maar heb je net het bekende extra steuntje nodig? Dan is dit je kans!

Internationale handelsbevordering

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De troonswisseling op 30 april 2013 is voor de initiatiefnemers hét moment geweest om hun kennis en ervaring te bundelen en daarmee het belang van internationale handel voor Nederland te onderstrepen.

Waar ligt onze kracht?

Het Oranje Handelsmissiefonds denkt gericht met de ondernemer mee om de stap over de grens succesvol te laten verlopen en opent deuren die anders gesloten blijven. Wij bieden je praktische steun, delen onze kennis over de lokale markt en ons grote netwerk. Wil jij graag deelnemen aan een internationale beurs? Wij kunnen daar voor zorgen! Wil jij graag voor meerdere potentiële klanten een elevator pitch houden? Wij gaan op zoek naar het beste platform! En uiteraard bieden we je de kans om mee te gaan op handelsmissiereizen.

Verleg jij je grens?

Kun jij, als Nederlandse mkb’er, ons overtuigen van de kracht van je idee, dan helpen wij je om het succes te realiseren. Ook dit jaar selecteren we tien bedrijven die een jaar lang met raad en daad worden bijgestaan.

Heb jij een goed idee? Aarzel niet en doe mee!

OHMF-Logo-500