Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

//Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland2018-06-12T10:58:43+00:00
RVO.nl

Deuren openen voor kansen over de grens

Als ondernemer gelooft u in uw product, project of dienstverlening. U heeft ideeën en ziet kansen, ook over de grens. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) helpt u met informatie over de exportmarkt, het leggen van contacten met zakenpartners en het benutten van (financiële) ondersteuning.

Kennis & Informatie

Heeft u vragen over de buitenlandse markten die u wilt betreden? Ons internationale netwerk signaleert kansen, trends en behoeften, bij lokale ondernemers en overheden. We helpen u met informatie op maat.

Netwerk & contacten

In het buitenland staat een uitgebreid netwerk van ruim 150 ambassades, consulaten en handelskantoren voor u klaar.  We kunnen u adviseren, contacten leggen en deuren voor u openen.

Belangenbehartiging

Voor hulp bij zakelijke problemen, oneerlijke concurrentie of lokale procedures kunt u bij ons terecht. We ondersteunen Nederlandse clusters van (top)sectoren op kansrijke markten in het buitenland te positioneren.

Financiën

Door export spreidt u uw risico’s. Maar hoe pakt u dat goed aan? Met de subsidiewijzer op RVO.nl vindt u regelingen en ondersteuningsmogelijkheden.

Zoekt u ondersteuning of een sparring-partner? Kijk op RVO.nl/internationaal.

RVO.nl is uitvoerder van het Nederlandse handel en ontwikkelingsbeleid van het Ministerie van Buitenlandse Zaken dat is gericht op het stimuleren van ondernemers die in het buitenland zaken willen doen. Ook voor informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen, Brexit of sancties kunt u bij ons terecht.

Bekijk hier wat RVO.nl voor u op internationaal terrein kan betekenen.