Boost your Business tijdens NEX20!

Aanstaande 30 september vindt het Nationaal Export Event 2020 plaats, oftewel NEX20. Voor ondernemers met internationale ambities is dit hét event! Het programma is deze 10e editie volledig digitaal en doet zeker niet onder voor eerdere edities.

Wat is er te doen op NEX?
Het zijn bijzondere tijden voor ondernemers; zij staan de komende tijd voor grote uitdagingen. Als exporteur heb je daarnaast te maken met de ontwikkelingen binnen jouw exportland of -regio. Op NEX20 kun je terecht voor vragen en advies. Bovendien is dit dé plek om je netwerk en business in deze tijden een boost te geven.

Keynote speakers, webinars en online beursstands
Het programma zit vol interactieve workshops, een Export Game, en heeft online beursstands. Tijdens het plenaire gedeelte delen key note speakers Mireille Kaptein van Kaptein Groep (Zakenvrouw van het Jaar 2019), Jan-Joost Bosman (CEO Auping) en Marieke Blom (Hoofdeconoom ING) hun ervaringen op internationaal zakendoen. Sofie van den Enk verzorgt de live presentatie. Van 09:00 tot 18:00 uur kun je luisteren naar inspirerende sprekers, deelnemen aan webinars en van andere ondernemers leren hoe zij zaken aanpakken tijdens corona – vanuit alle hoeken van de wereld, van Azië tot de Amerika’s. Laat je inspireren, praat mee en Boost Your Business!

Tip: tijdens de webinar Zakendoen met de buren vertelt Zorganimaties (OHMF-winnaar 2019) wat het Oranje Handelsmissiefonds hen gebracht heeft!

Leer pitchen tijdens de OHMF-workshop
Mis het niet! Tijdens NEX20 wordt ook een workshop aangeboden door het OHMF: Overtuigend pitchen live of online, dat doe je zo!. Tijdens deze sessie krijg je praktische tips voor het pitchen van je eigen bedrijf, zowel nationaal als internationaal. De tips in de workshop kunnen je alvast goed voorbereiden op een eventueel selectiegesprek, dat onderdeel is van de OHMF-selectieprocedure!

Aanmelden voor NEX en de pitchworkshop kan via deze link en is kosteloos.