evofenedex nieuwe partner Oranje Handelsmissiefonds

Fonds blijft groeien voor steun ondernemers met internationale ambities

 

Amsterdam, 23 juli 2019 – Het Oranje Handelsmissiefonds, een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, verwelkomt evofenedex als nieuwe partner. evofenedex is de ondernemersvereniging van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie.

Grenzen verbreden
Door het toetreden van evofenedex als nieuwe partner worden de kansen voor Nederlandse ondernemers in het buitenland nog verder vergroot. Met het netwerk en de expertise van evofenedex op het gebied van exportmanagement, douaneprocedures, exportdocumenten en btw kunnen Nederlandse mkb’ers hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Bart Jan Koopman, directeur van evofenedex, licht toe: “We zijn zeer verheugd ons aan te sluiten als partner van het Oranje Handelsmissiefonds. Het fonds heeft de afgelopen zes jaar al 60 verschillende ondernemers geholpen met een persoonlijk programma om voet aan de grond te krijgen in het gewenste exportland. Door de krachten te bundelen en de toevoeging van onze uitgebreide kennis en ons netwerk van exporteurs, kunnen wij de winnaars komend jaar ook helpen om hun grenzen te verleggen en te verbreden. We kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking met de partners en de ondernemers.”

Inschrijving 2019 open
Zowel kleine als grotere midden- en kleinbedrijven, als ondernemers die al succesvol zijn in meerdere markten of die hun eerste stap (willen) zetten in het buitenland, kunnen zich tot en met 8 september 2019 kosteloos inschrijven voor deze ondernemersprijs via ohmf.nl/inschrijven. Met het winnen van het fonds worden met behulp van de partners letterlijk deuren geopend in het buitenland; jaarlijks komen tien ondernemers in contact met mensen die zij zonder hulp of netwerk van het fonds niet snel spreken. Dit brengt hen dichterbij hun doel: sneller starten in het beoogde exportland.