KOPPERT CRESS VALT IN DE PRIJZEN

Koninklijke Philips N.V. (categorie Grootbedrijf), TOBROCO Machines (categorie mkb) en Koppert Cress B.V. (Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap) hebben vanavond uit handen van Koningin Máxima de Koning Willem I Prijs en Koning Willem I Plaquette 2016 ontvangen.

Dit gebeurde tijdens de uitreikingsavond op 26 mei bij Radio Royaal in Eindhoven. De winnaars werden tijdens de uitreiking geroemd om hun durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie. Onder de ruim 250 aanwezigen waren tal van hoogwaardigheidsbekleders, waaronder gastheer van de avond, dhr. Prof. dr. K.H.W. Knot (als President van de Nederlandsche Bank en Voorzitter van de Koning Willem I Stichting), de Commissaris van de Koning en de burgemeester van Eindhoven.

Daarnaast was de top van het Nederlandse bedrijfsleven vertegenwoordigd, waaronder eerdere winnaars van de Koning Willem I Prijs en Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap.

Rob Baan is de ondernemer achter Koppert Cress. Hij heeft al internationaal succes geboekt en is ambassadeur van het Oranje Handelsmissiefonds.

Bekijk deze video voor een impressie van Koppert Cress en interviews met de winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds van 2014.

Bron: www.kw1prijs.nl