OHMF-winnaar MedAssist.online afgereisd naar Singapore

In 2018 behoorde MedAssist.online tot een van de gelukkige winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF). Begin april reizen zij af naar Azië om de internationale maritieme week te bezoeken in Singapore. MedAssist.online richt zich op de verbetering van medische zorg aan boord van schepen middels een innovatieve app. Het doel van MedAssist.online: Bring your crew back Home – Safely.

De twee oprichters van MedAssist.online, Remko Huigen en Walther Boon, vertrokken met KLM naar Singapore voor een vijfdaagse trip om de Singapore Maritime Week (SMW) bij te wonen. De SMW is een internationale maritieme show waar diverse conferenties, beurzen, events en tentoonstellingen worden georganiseerd. Ideaal voor ondernemers die hun producten en/of diensten onder de aandacht willen brengen in internationale kringen.

In die vijfdaagse trip heeft MedAssist.online niet alleen diverse conferenties en business events bezocht, maar waren zij ook – met dank aan Margriet Vonno van de Nederlandse ambassade in Singapore – gastsprekers in het NMT-Paviljoen op de SEA Asia beurs.

Op de SEA Asia beurs hebben zij kunnen vertellen over hun diensten en uiteraard veel zakelijke connecties mogen maken. Het resultaat van de beurs? Nuttige contacten en nuttige gesprekken. Naast het spreken op de SEA Asia beurs heeft MedAssist.online ook kunnen pitchen op het slotevent van PortXL Singapore, een mooie afsluiter van de reis.

Met behulp van Oranje Handelsmissiefonds en de Nederlandse ambassade in Singapore heeft MedAssist.online internationaal kunnen netwerken met ambassadeurs, corporate partners en potentiële partners.

Dankzij het OHMF was de vijfdaagse trip een goede eerste stap in Singapore! Vooral de hulp van de Nederlandse ambassade was ijzersterk”, aldus Walther Boon.


Foto: winnaar MedAssist.online in Singapore