SUCCESVOL SEMINAR VOOR FLEETSHIELD TIJDENS MISSIE IN TSJECHIË

Het bedrijf Fleetshield, een van de winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds, heeft tijdens een succesvol seminar in Tsjechië productpresentaties gegeven voor verschillende binnen- en buitenlandse gasten.

Economische diplomatie: Fleetshield

Oranje Handelsmissiefonds

Afgelopen 11 juni was de ambassade van Nederland in Tsjechië het toneel van een seminar georganiseerd voor het Nederlandse bedrijf Fleetshield. Onder het toeziend oog van verschillende binnen- en buitenlandse gasten werd een aantal succesvolle presentaties gegeven over de producten van het bedrijf.

De Nederlandse ambassade in Praag heeft afgelopen week een seminar georganiseerd voor Fleetshield, een Nederlands bedrijf dat beschermfolie ontwikkelt en produceert voor tram, trein, bus en metro en voor publieke ruimtes. Fleetshield was een van de winnaars van de Oranje Handelsmissiefonds-award, een competitie georganiseerd door ING, KLM en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De business case waarmee Fleetshield gewonnen heeft, had betrekking op toetreding tot de Tsjechische markt met hun producten.

Gasten die het seminar van Fleetshield hebben bijgewoond kregen drie interessante presentaties voorgeschoteld:

Ervaringen tijdens het wachten in treinstations en treinen – invloed op reizigers.
Mark van Hagen, Senior Project Leader for Strategic Research, Nederlandse Spoorwegen
Waarom gebruiken openbaar-vervoer bedrijven de oplossingen van Fleetshield en hoe voegen zij waarde toe voor de consument en reiziger?
Jeroen van Son, directeur, Fleetshield
Omgaan met uitdagingen en de rol van de concepten van Fleetshield.
Hans Rat, UITP Honorary Secretary Development of Public Transport in Nederland en Europa

Aan het eind van het seminar werd aan de voorkant van de ambassade een productdemonstratie gegeven voor Fleetshield. Graffiti-artiest Zbynek Vyskup mocht zijn werk laten zien op een bus van het Praagse openbaar vervoersbedrijf, die voor de gelegenheid bedekt was met de folies van Fleetshield. De aanwezige gasten werd getoond hoe eenvoudig het is om graffiti te verwijderen van deze folie. Daarnaast werd ook gedemonstreerd hoe de folie glas krasbestendig kan maken.

Dit bericht is eerder verschenen op de website van de Nederlandse Ambassade te Praag op 19 juni 2014