Wat kun je verwachten op NEX 2021?

Het Nationaal Export Event (NEX) opent haar deuren op woensdag 3 november 2021 in Den Bosch (Congrescentrum 1931). De dagvoorzitters zijn inmiddels bekend! Het uitgebreide en inspirerende middagprogramma wordt gepresenteerd door Roelof Hemmen, journalist en presentator en Ursula van Zantvliet Rozemeijer, CEO en auteur. Zij zorgen voor scherpe vragen en een dynamische afwisseling tussen sprekers en publiek.

Spreekster en trendwatcher Deborah Nas opent om 13:00 uur het plenaire programma. Zij neemt je mee naar de uitdagingen op het gebied van digitalisering en vergroening. Aansluitend volgt het inspirerende verhaal van een ervaren exporteur. Hij vertelt wat hij veranderd heeft in zijn dagelijkse business om meer toekomstgericht bezig te zijn.

Verbreed je kennis en netwerk op NEX

Om 14:00 uur gaat de eerste ronde skillsessies van start. Je kunt deelnemen aan 5 verschillende skillsessies, 3 kennissessies en één talkshow gericht op vrouwelijke exporteurs. Vervolgens start om 15:00 uur de tweede ronde skillsessies. Weer heb je de keuze uit 6 skillsessies en 3 kennissessies. Benieuwd naar de inhoud van de sessies? Bekijk de website van NEX voor meer informatie over het programma https://export-event.nl/.

Gedurende de hele dag krijg je de mogelijkheid om te netwerken. In de prachtige foyer van congrescentrum 1931 zijn diverse netwerkzones ingericht. Je kunt in gesprek gaan met diverse exportspecialisten en topadviseurs uit de regio’s en landen van jouw interesse.

Om echt goed voorbereid naar NEX te komen, maak je vooraf al een afspraak met een oud OHMF winnaar. Zo leer je direct van een succesvolle exporteur hoe je zaken doet in het buitenland! Ook kun je op NEX een afspraak maken met vertegenwoordigers van het buitenlandnetwerk, bijvoorbeeld een vertegenwoordiger van een ambassade in het buitenland óf een handelskantoor.

Meld je aan!

Reden genoeg om op woensdag 3 november naar NEX te komen. De registratie is inmiddels geopend, dus meld je nu aan!

WANNEER: woensdag 3 november 2021
WAAR: 1931 Congrescentrum – ’s-Hertogenbosch
Datum en locatie onder voorbehoud van Covid-19 ontwikkelingen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de locatie voor het organiseren van evenementen.