Het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) maakt tijdens een spetterende finale op 29 november de tien winnaars van 2017 bekend. Deze tien ondernemers krijgen een jaar lang begeleiding bij het opbouwen van een internationaal netwerk.

Dit jaar is het OHMF partner van BusinessBoost Live, het grootste ondernemersevenement van Nederland. Met een uitgebreid programma en indrukwekkende sprekers, die zowel advies als inspiratie bieden op het gebied van ondernemen, is BusinessBoost Live de perfecte omgeving voor OHMF-deelnemers.

Het fonds is zelf ook onderdeel van het programma van BusinessBoost Live. Tijdens het middagprogramma van de Business Social Club staan de experts van de partners van het fonds klaar om aanwezige ondernemers van tips en adviezen te voorzien over internationaal zakendoen.

Tijdens BusinessBoost Live worden de tien OHMF-winnaars van 2017 bekendgemaakt. Genomineerden, oud-winnaars, ambassadeurs en partners van het fonds zullen hierbij aanwezig zijn. De netwerkborrel en het diner bieden genodigden van het OHMF daarnaast de mogelijkheid om in gesprek te gaan met mede-ondernemers en experts op het gebied van internationaal zakendoen. Hierna kunnen de genodigden aansluiten bij het avondprogramma met sprekers zoals Chad Hurley (co-founder YouTube), John de Mol (Talpa) en Pieter Zwart (Coolblue).

Meer informatie over BusinessBoost Live en het volledige programma vind je hier.