WINNAARS 2019

Baktec
Baktec
Baktec fabriceert en ontwerpt al meer dan dertig jaar hoogwaardige waterkoelers, water meng- en meetapparaten voor bakkerijen. Baktec wil graag zakendoen in China.
Clockworks
Clockworks
Clockworks ontwikkelt en biedt een hoogtechnologische software oplossing waarmee op basis van AI en beeldherkenning het administreren van analoge water-, gas- en elektriciteitsmeters simpel en foutloos wordt maakt. Het bedrijf wil graag uitbreiden naar Frankrijk.
Easywalker
Easywalker
Easywalker ontwerpt en verkoopt stijlvolle en betaalbare buggy’s en kinderwagens van hoge kwaliteit met innovatieve features. Easywalker wil graag voet aan de grond krijgen in de Verenigde Staten.
EGM Architecten
EGM Architecten
EGM maakt tekeningen en ontwerpen voor maatschappelijk bouwkundige werken en geeft adviezen op bouwkundig gebied. De gebouwen hebben een sterke menselijke focus. Na het succes in Nederland wil EGM zichzelf op de kaart zetten in Duitsland.
Genap
Genap
Genap is specialist op het gebied van wateropslagsystemen, folieconstructies en folietoepassingen in de tuin- en landbouw ten behoeve van grond-, weg- en waterbouw. De internationale ambitie voor Genap ligt in India.
Graphileon
Graphileon
Graphileon levert unieke software waarmee graph-databases van verschillende leveranciers tegelijk toegankelijk worden gemaakt en visualiseren daardoor netwerken. Deze visuele applicatiebouwer wil hun dienst ook aanbieden in Canada.
HRBS
HRBS
HRBS levert lokaal geproduceerde kruiden die gereed zijn om geoogst te worden en eenvoudig te onderhouden zijn. HRBS wil dit eetbare groen ook aan de man brengen in Denemarken
Leadax
Leadax
Leadax produceert en verkoopt een van afval gemaakte, circulaire loodvervanger voor toepassing in en rond huizen en gebouwen. Het bedrijf ziet mooie exportkansen in het Verenigd Koninkrijk.
StoneCycling
StoneCycling
StoneCycling maakt unieke, duurzame bakstenen van afval die gebruikt worden in bouwprojecten door innovatieve architecten en projectontwikkelaars. Hun internationale ambitie ligt in het Verenigd Koninkrijk.
Zolemba
Zolemba
Zolemba is een online etikettendrukkerij met de nieuwste digitale UV inkjet- en stanstechnologie. Het bedrijf wil dit ook gaan aanbieden in Frankrijk.